Gasztronómia

Éttermünk

110 fős Debrecen Éttermünk kellemes hangulatú, igényes vendéglátást biztosít. 48 fős Reggeliző passzázsunk napfényes helyszíne a nap első étkezésének, üveg asztalok, színek és fények játéka lengi át.
Éttermünk mellett a Csülökcsárdával ad még pompás helyszínt rendezvényeknek, kisebb-nagyobb családi összejöveteleknek és magával ragadó falusi környezetben kínálja a táj jellegzetes, kemencés és bográcsos ízeit. Szabadtéri főzések helyszíne a Csülök Csárdánk. Csapatépítő programok, kisebb nagyobb családi összejövetelek részére falusi környezetben kínálja a táj jellegzetes bográcsos ízeit. Úri Reggelizőnk különleges és egyedi helyszínt biztosít akár egy üzleti megbeszélésre is.
Természetesen nem feledkezünk meg az ételekhez illő ízletes nedűkről sem! Éttermünkben, rendezvénytermeinkben, illetve meghitt hangulatú Boros Pincénkben a legnevesebb magyar borászok és a legkiválóbb hazai pincészetek boraival és neves pálinkaházak italaival várjuk Vendégeinket!
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy étlapunkon és itallapunkon található árainkra 13 % szervizdíjat számítunk fel.Feltüntetett áraink magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t.
Érvényes 2023. április 1-től
Burai János chef ajánlásával

Asztalfoglalás