Télbúcsúztató a Vécsecity-ben

Még mindig a télben vagyunk, kerítésen belül! De már azt mondjuk, hogy kezdődik a télbúcsúztató a Vécsecity****-ben.
gyáltalán: lehet búcsúzni egy szezontól, évszaktól? Persze. De leginkább akkor, ha az időszak emlékezetes eseményekkel gazdagon kerül emléktárunkba.

Nos, a Vécsecity tele – mondhatom tőlünk függetlenül is – emlékezetes volt.

Szilveszter

Igazi nagy buli volt közelebbi és egészen messziről jött vendégekkel, disznóvágással, díszvacsorával, műsorral, zenével – Blue Sky Band – tűzijátékkal, tombolával, hajnalig tartó tánccal. Szóval:
hagyományosan vécsecitysen.

Januárra komoly akciós vendégcsábító ajánlatokkal kerestük vendégeinket.

Aki választott bennünket, igazán jól járt.

Különösen az igazi tél hirtelen megérkezése adott kellemes, váratlan programot. A közel fél méteres hó elvarázsolta vendégeinket.

Hóember helyett nálunk hóbaglyok készültek.

Nagy hóséták folytak, téli kocsikázás, forralt bor vagy forró tea kíséretében, nyújtott különleges téli élményt.

De a február 25-i farsang előtt még tartottunk egy ragyogó pótszilvesztert január végén, sztárvendég Koós Réka volt.

Itt sem hiányzott a pálinkakínálással hangulatosított, nyárson malacsütés, a délután vidám eltöltésére a „népi ízű” Csülök csárdánkban.

Közismert vendégek: Sipos Péter és Papadimitriu Athina (képünkön Lidijával), és filmforgatás egyik pótszilveszteri napunkon sem hiányzott repertoárunkból. Csisztu Zsuzsa beszélgetőpartnere volt Csollány Szilveszter (ő az ország másik végéből, Sopronból érkezett) és Erdélyi Mónika is.

A vidékünkre és ottlakókra érzékeny szívű Sütő Enikő majd egy hetet töltött nálunk barátaival. Élmény volt az érzékenységét magunk körül tudni.

És indul a Valentin „hetünk”

A Valentin nap és nőnap is hétköznapra esik az idén, a hét közepére. Mi azt mondjuk: A „szeretet nem hétköznapi”, nem is „egynapos esemény”, így mindkét héten (Valentinnap és Nőnap) péntektől a következő vasárnapig különleges szeretet – szerelemheteket kínálunk. És még egy-egy kis elegáns NATIVE ajándékcsomag is várja a hölgyeket.

Február 25-én délután Tó-színpadi tárogatókoncerttel és pálinkakínálással melengetjük bálra készülő vendégeink szívét.

Farsangi bálunkon Márki Bertalan mesterszakács borvacsorája után LUI (Turi Lajos) énekel és csinálja február 25-én a hangulatot. Jelmezverseny, táncverseny vidámítja az éjszakát, természetesen komoly díjazással!

Még van néhány szobánk, ha igazán jót akarnak, nézzék meg honlapunkon itt és FB-unkon a készleteket.

Találkozunk, találkozzunk!

Addig is szívből jövő üdvözlet: 
Takács Tibortól