Sztárvendégek a Vécsecity-ben

Az ATV képernyőjén Csisztu Zsuzsa, a népszerű műsorvezető huszonnégy órát töltött el két, hetente változó vendégével,távol a város zajától, a HOTEL VÉCSECITY****-ben, ahol a kiválasztottak gyakran teljesen megnyíltak Csisztunak.

A HOTEL VÉCSECITY**** vendégei voltak:

Sütő Enikő – Havas Henrik,
Koós Réka – Delhusa Gjon,
Marjai Judit – Fenyő Iván,
Benkő Dániel – Völgyesi Gabriella

Csisztu Zsuzsa “Egy nap csak velem!”

– ennyit ígért Csisztu Zsuzsa a vendégeinek. Forgatás közben a végre tényleg ellazuló kiválasztottak megnyíltak, el tudtak vonatkoztatni a kamerák jelenlététől, és rendhagyó stílusban beszéltek életük meghatározó sorsfordulóiról.

“Mindig is érdekelt, hogy vajon kinél mennyi idő kell ahhoz, hogy megvillanjon az igazi személyisége.  Azt gondolom, hogy ezzel kapcsolatban nagyjából bejöttek a számításaim, hiszen néha a legváratlanabb pillanatban fordultunk át öniróniából egy-egy drámai vallomásba. Egy szemernyi kétség sincs bennem, hogy ezek a hirtelen érzelmi váltások a nézőkben is maradandó nyomokat fognak hagyni.” 
– mesélt forgatási élményeiről Csisztu Zsuzsa.

A forgatás

Csisztu24 – az ATV műsorán

A műsorvezető Csisztu Zsuzsa minden adásban egy wellness szállodába utazik sztárvendégeivel. Az ott eltöltött egy nap alatt kifejezetten szubjektív és – stílusát tekintve – rendhagyó személyiségképet készít az éppen aktuális meghívottakról.

Csisztu24: 4 rész – 8 sztárvendég a Hotel Vécsecityben