Rendezvénytermeink

Báró Splényi Zsuzsa Bálterem

Különleges, eredeti boltíves, neobarokk stílusú berendezéssel felszerelt pompája egyedülálló hangulatot biztosít elegáns gálavacsorákhoz, kisebb esküvőkhöz. Báltermünk szomszédságában exkluzív Úri reggelizőnk kiváló helyszín 10-16 fős társaságoknak üzleti tárgyalások, családi rendezvények lebonyolításához. A szintén szomszédos Hölgyszoba elegáns fogadó helyszíne, recepciója lehet egy elegáns báltermi rendezvénynek.

Erdély és Felvidék Konferenciatermek

Erdély és Felvidék Rendezvénytermeink kiváló helyszínei lehetnek nagyobb szabású céges rendezvényeknek és esküvői vacsoráknak egyaránt, ahol a legmodernebb felszereléssel, igény szerinti teremberendezéssel előbbiben maximum 150, utóbbiban maximum 80 főig várjuk Önöket.

A termek közvetlen szomszédságában lévő különleges Kárpátalja kiállítótermünk pedig szükség esetén büfé helyszínként, bemutatóteremként, vendégváróként vagy szekcióteremként is funkcionál.

Hölgyszoba és Úri Reggeliző

A kastély földszintjén a Splényi Zsuzsa Bálterem mellett található két kistermünk, a Hölgyszoba és az Úri Reggeliző. Mindkét kisterem kiváló kiegészítése Báltermünknek igény esetén, de önmagukban is igénybe vehetők és különleges helyszínt biztosítanak akár egy üzleti megbeszélésre, vagy egy meghitt hangulatú családi esemény helyszíneként is.

City Ó-Színpad

A kastély felső szintjén található 700 m2-es „City” 8 db apartmanjával és színpadával ideális zártkörű rendezvények megtartására is, ebben az esetben az apartmanokkal együtt bérelhető a terület. Kérjen egyéni árajánlatot és egyeztessen mielőbb időpontot! A színpad és tér konferenciák, rendezvények részelemeként is használható, legyen szó egy stand-up előadásról, egy zenei bemutatóról vagy színházi előadásról.

Ősfás Park és Víziszínpad

Ősfás parkunkban további lehetőségeket kínálunk esküvőkhöz, családi rendezvényekhez és csapatépítő programokhoz egyaránt.

A Magyarországot megformáló, hazánkban egyedülálló Víziszínpad egyaránt kiváló romantikus szertartáshelyszínként, de céges vagy egyéb családi rendezvények egyedi akusztikájú zenés programhelyszíne is lehet.

Csülökcsárda

Főépületünkben lévő számos rendezvénytermünk, rendezvényhelyszínünk mellett, a Kastély tőszomszédságában található a Csülökcsárda a Disznóölések terével, mely 40 főig autentikus, falusi vendéglátás jellegű helyszínt ad rendezvényeknek, kisebb-nagyobb családi összejöveteleknek és magával ragadó falusi környezetben kínálja a táj jellegzetes, kemencés és bográcsos ízeit.

Rendezvényszervezés ajánlatkérés