Rendezvények

A szálloda két nagy, a Zöld ház I. emeletén található 80 és 150 fős konferenciateremmel, bálteremmel, szekciótermekkel és opcionális különtermekkel, kiállítótérrel, 120 fős étteremmel, 48 fős reggeliző folyosóval, borospincével, csárdával, színpadokkal szolgálja a konferenciákra és rendezvényekre érkezők kényelmét és ellátását. Nem csupán a modern technológiai felszereltség és a sokoldalú teremkapacitás, de a megkapó természeti környezet is páratlan rendezvényhelyszínné varázsolja szállodánkat. Nálunk a minőség és az elegancia egybefonódik a széles programkínálattal.

Modern technikai háttér

Szállodánk sokrétű teremkapacitása révén a csereháti térség páratlan rendezvényhelyszíne.

A rendezvények sikeres megvalósítását udvarias személyzettel és korszerű technikai berendezésekkel garantáljuk. Termeink mindegyike jól légkondicionált, padlószőnyeges és természetes megvilágítású.
 Rolós fali vászon
 Teremhangosítás
 Mobil pulpitus
 Fix projektor
 Hordozható mikrofonok
 Internet, LAN

Szolgáltatásaink

Konferenciaszervezés
Csapatépítés
Magánrendezvények

Konferenciaszervezés

A különleges környezet, ami szállodánkat kívülről és belülről is körül öleli, bizonyosan feledhetetlenné teszi rendezvénye részt vevői számára az Ön nevével fémjelzett eseményt. Mint vendéglátójuk és az Ön partnere a szervezésben, szívesen segítünk minden olyan tevékenységben, amivel megkönnyítjük az Ön dolgát, hogy csak a rendezvény szakmai tartalmával kelljen foglalkoznia.

Amiben támogatjuk szervezői munkáját:

konferencia terem berendezése, technikai eszközök beüzemelése, tálalás és étkeztetés lebonyolítása, kávészünetek előkészítése, hoszteszek biztosítása

Válassza ki, hogy milyen rendezvényt szeretne:

  • Konferencia
  • Szakmai nap
  • Workshop
  • Továbbképzés
  • Felső vezetői megbeszélés
  • Tárgyalás

Tervezze meg, nagyjából hányan vesznek részt az eseményen, milyen étellel, itallal szeretne kedveskedni nekik és a többit bízza ránk!

Csapatépítés

Szeretné, ha munkatársai igazi csapatként dolgoznának együtt a közös sikerért? Ha igazán izgalmas csapatépítő tréninget szeretne cégének a legjobb helyen jár!
Nálunk kültéri és beltéri programok legszínesebb palettájáról válogathat, legyen szó sportos vagy szórakoztató, nappali vagy esti, egynapos vagy többnapos csapatépítésről.

A CSAPATÉPÍTÉSNEK 3 FONTOS PILLÉRE VAN:

Különleges szállás

Programok,
amik nem kínosak a részt vevőknek, hanem megnevettetik őket

Finom ételek

A nálunk vendégségben lévő cégek szerint, a három feltétel nálunk maradéktalanul teljesült

A csapatépítéshez saját programot is szervezhet,
vagy választhat az általunk biztosított lehetőségek közül:

Kemencés és grill estek

Buborékfoci

Borkóstoló

Vizi túra a Hernádon

Íjászat

Lézerharc

Élményfestés

Airsoft

Magánrendezvények

Családi rendezvények – gyerekzsúr, keresztelő, névnap, születésnap, ballagás – kiváló helyszínéül szolgál szállodánk több rendezvényterme is. Igazi főúri hangulatra vágyik? Vagy netán egy bohókás hangulatú gyerekzsúrt szeretne? Esetleg egy elegáns ballagási ebédet a szűk családdal? A Hotel Vécsecityben mindenki megtalálja a neki megfelelő rendezvénytermet – legyen szó kisebb vagy nagyobb társaságról. A jókedvről Önök, minden másról pedig mi gondoskodunk!

Kérjen egyéni árajánlatot, kínálatunk között grill, kemencés és bográcsos magyar fogások, hazai borok és pálinkák szerepelnek. Ne aggódjon a születésnapi torta miatt se, csak adja le igényét és frissen-készen kerül az asztalra!

Rendezvényszervezés ajánlatkérés