fbpx

Januári-februári programok

Hogy mit lehet tenni egy hotelben a januári – februári hétköznapokon? meg a hétvégéken?

A válasz nagyon egyszerű, relaxálni, regenerálódni, a tél adta lehetőségeket használni és – saját érdekünkben – kihasználni.

Minden „üzemnek” van gazdasági politikája, így nekünk is a Vécsecityben. Mi azt várjuk, hogy vendégeink tartsák érdemesnek az ország ezen részének megismerését a segítségünkkel, így az itt tartózkodást a téli hónapokban teljes ellátással és akciós árakkal tesszük „élvezhetőbbé”.

A nyárinál nyilván nyugalmasabb hotelélet a nyugdíjasok számára különösen vonzó lehet, bátorítanám is őket a „telelésre” olyannyira, hogy a kedvező teljes ellátású választékaink mellett, ha valaki(k) négy éjszakát (vasárnaptól csütörtökig) tölt(enek)  nálunk, plusz egy éjszaka ajándékot kap(nak) –szerényen mondom – személyesen tőlem.

A nemrégiben felújított füzéri vár nyitott kapukkal várja a látogatókat Hernádvécséről is
A környék történelmi mondanivalója télen is élvezhető az bizonyos. Egy-egy délelőtti túrát szívvel kínálnék testet – lelket frissítő jelleggel, kit ne kapna meg a regéci várhegy megmászása után, hogy ott Rákóczi Ferencet nevelték. A füzéri fellegvárra felnézve, hogy ott „bújtatták” a koronát majd 500 éve. S Abaújvár, ahonnan közel ezer éve Aba Sámuel királyunk egy ország irányítására vállalkozott, a ma is ott álló földvár tanúsítja az akkori erőt és csodálatos középkori templom ad emelkedettséget.

És Vizsoly? A kultúra bölcsője. A biblia egy kilenc századot megélt, magyar építészeti remekműben a vizsolyi templomban. Felemelő, amit régen tenni tudtunk. A térkép oly nagy, hogy meg sem próbálom befejezni, inkább majd folytatom.

Viszont, ha hazaértek, vessenek egy pillantást a recepción a téli ajánlatainkra. Biztos vagyok benne, hogy „önerőből” is találnak további lehetőségeket arra, hogy jól érezzék magukat.

Ezt szívből kívánom:

Takács Tibor

Foglaljon őszre augusztus 14-ig

vagy nyárra augusztus 7-ig

10 % EXTRA KEDVEZMÉNNYEL!

A foglalási oldalon a dátum kiválasztása után írja be a

NYAR vagy az OSZ

promóciós kódot és 10%-kal olcsóbb lesz a foglalása!

Az akció a Helló nyár/ősz!, Ragyogó nyár/ősz és az Őszi/Nyári 3+1 éjszakás akciós ajánlat csomagjainkra érvényes.