Igazi Romantika A Vécsecity Kastélyban

Lassan ébredezik a természet a téli álmából. Előbújtak a hóvirágok, reggelente már lehet hallani madárcsicsergést, amitől az ember szíve megtelik reménnyel és szeretettel, melegséggel. Mindenki türelmetlenül várja a tavaszt. Mi itt a Vécsecity Kastélyban különösen, hiszen a kastély hatalmas kertje ilyenkor szépen lassan, hétről hétre bontakoztatja ki minden gyönyörűségét és üdeségét.

Csodálatos figyelni, hogyan kel életre a természet a hosszú tél után. Ez az újjászületés évről évre elkápráztatja az ide érkező vendégeinket. Nem véletlen, hogy a tavaszi ajánlatainkat ilyen sokan keresik. Még a tavasz előtt, legnépszerűbb csomagajánlatunk talán a Valentin-nap, ami nálunk egy teljes hétig tart.

Honnan is ered a Valentin-nap?

A Valentin-nap a római Birodalom idejére vezethető vissza. Ebben a korban február 14-e a Juno tiszteletére adott ünnepség volt. A következő napon pedig, február 15-én kezdődött Luperkalia ünnepe. A Luperkalia ünnepség alatt régi pogány szokás volt a lányok neveit kihúzni, kiválasztani a legények szerelmeit. Mivel ezt a szokást a korai keresztény papok igyekeztek visszaszorítani, ezért a papírokra szentek neveit írták a hajadon lányoké helyett. Mivel a Lupekalia február közepén kezdődött, ezért Szent Valentin napját választották erre az eseményre.
Erre vezethető vissza a szokás, hogy a fiatal férfiak leányt, vagy szentet választanak maguknak Valentin napon. Innen ered a „Szerelmesek napja” ami ma már nagy népszerűségnek örvend világszerte.

Ha szeretné szerelmét igazán elkényeztetni, Valentin-napi csomagajánlatunk keretében mi egy teljes hétig mindent megteszünk ennek érdekében.

Ha valaki netalán lemarad a Valentin-napi ajánlatunkról cseppet se keseredjen el, mert gondoskodtunk arról, hogy szíve hölgyét akár márciusban is meglephesse! Nőnap alkalmából is egy teljes hétig vállaljuk a helyszín biztosítását és minden kényelmet megteremtünk ahhoz, hogy igazán romantikusan teljen nálunk az idő.

Szép gesztus egy szál virág, és még jobb kikapcsolódással egybekötve! A hölgyek szállásdíja ajándék, egy éjszaka áráért pihenjen kettőt.
Gondoltunk azokra a párokra is, akik szerelmük, vagy kapcsolatuk kezdetének ünnepét nem ilyen nyilvános és nagy ünnepi eseményre időzítenék, hanem elbújva a világ elől szeretnék megteremteni maguk számára az „igaz szerelem szigetét”. Nekik állítottuk össze az Évfordulós romantika csomagunkat. Lepje meg párját egy igazán romantikus feltöltődéssel.

Mi is lehetne szebb ajándék, akár meglepetésként, ha néhány napot töltenek kettesben romantikus természeti környezetben, lovashintózással, gyertyafényes vacsorával? Este pedig kipróbálhatják a török fürdők hangulatát a wellness részlegünkben.

Várjuk Önt is szeretettel a kastélyba zárt városba, ahol igazán különleges élményekben lesz részük. Kiránduljanak el Füzér, vagy Regéc váraihoz napközben. Látogassák meg Kassa városát, vagy a közeli kiskastélyokat.