Esküvői nyílt nap a Vécsecity****-ben

A XVIII. századi, a Hotel Vécsecity centrumát képező  Vécsey-Sardagna kastély és a körülvevő park, melynek útján hintó gördül a tó körül, ideális helyszín az élet nagy pillanatának, a házasságkötésnek a meghitten bensőséges megrendezésére.

Mindezt november 28-án, szombaton 10 órai kezdettel Esküvői nyílt nap rendezvényén mutatja be a VÉCSECITY.

Esküvői fotózás a kastélyban

A nap során a Hotel számos szórakoztató rendezvénnyel színesíti a bemutatkozást. Több ízben kerül sor a „kastélytour”-ra, a kastély- és hoteltörténet – általában népszerű – ismertetésére.

Az Ószínpadon a CSÁ-Beat Zenekar (Debrecen) játszik, Bagosi Alexa éneklét is kísérve. Hekler Melinda operadalokat ad elő, az esthez Mogyorósi Zsolt ad vacsorazenét.

Esküvői ruha, dekoráció (terem, asztal stb.), tortakiállítás, magyaros kóstoló, hintózás és a hotelek útjain veteránautók pöfögése kísérik a napot.
Kiemelkedő kínálást fog elkövetni Molnár Dóra, aki a badacsonyi Csendes Dűlő Szőlőbirtok borkíválóságait kóstoltatja vendégeinkkel. Párokat, szingliket (jövőbeni elszántságuk erősítésére) és minden örömanya és örömapa jelöltet, de a téma és a hely után érdeklődők teljes körét várja a VÉCSECITY az advent küszöbén.