A festői Hernád völgyében nyit a Hotel Vécsecity**** Superior

Itt az üzleti utazók, családok és üdülni vágyók egyaránt jól érzik majd magukat.

Hernádvécse a Hernád völgyében a Zempléntől északra elterülő Cserehát dombjainak napos lankáin, Miskolc – Kassa között majd félúton, a 3-as főút mentén található.

A táj, az ország kevésbé ismert, érdekes, flórájában, faunájában, felszíni formálódásában gazdag része. Karnyújtásnyira Kassa, Boldogkőváralja, Regéc és Füzér várai, Vizsoly és a felszíni ásványkincséről híres Telkibánya a Zemplénben, maga a hegység és a környéki kastélyok.

A különleges hangulatú szálloda- és rendezvénykomplexum nem csak családi üdülésekhez kínál kiváló helyszínt. Két nagy konferenciaterme, kiállítótere, bálterme, 120 fős grillteraszos étterme, hangulatos borospincéje, színpadjai, és mozija céges rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolítására is alkalmas. Egyedülálló gasztronómiai, és változatos wellness szolgáltatásai mellett olyan látványosságokkal is bír, mint roma panoptikum, interaktív kézművesség.

Az ősfás kastélykert további 6 hektárral egészül ki, a terület segítia az 55 lakóegységet számláló hotel vendégeinek tartalmas időtöltését. A parkban csónakázótó, teniszpálya, kerékpárok, strandröplabda, petanque, kalandpálya, lovaglás, állatsimogató, kilátó, szánkó- és tansípálya, wellness és fitness és kulturális programok várják a vendégeket.

Forrás: www.turizmusonline.hu