Rendezvények

A szálloda két nagy, a Zöld ház I. emeletén található 80 és 150 fős konferenciateremmel, bálteremmel, szekciótermekkel és opcionális különtermekkel, kiállítótérrel, 120 fős étteremmel, 48 fős reggeliző folyosóval, vadászpoharazóval, borospincével, csárdával, színpadokkal, mozival szolgálja a konferenciákra és rendezvényekre érkezők kényelmét és ellátását. Nem csupán a modern technológiai felszereltség és a sokoldalú teremkapacitás, de a megkapó természeti környezet is páratlan rendezvényhelyszínné varázsolja szállodánkat. Nálunk a minőség és az elegancia egybefonódik a széles programkínálattal.

Modern technikai háttér

Szállodánk sokrétű teremkapacitása révén a csereháti térség páratlan rendezvényhelyszíne.

A rendezvények sikeres megvalósítását udvarias személyzettel és korszerű technikai berendezésekkel garantáljuk. Termeink mindegyike jól légkondicionált, padlószőnyeges és természetes megvilágítású.

  • Rolós fali vászon
  • Fix projektor
  • Teremhangosítás
  • Hordozható mikrofonok
  • Mobil pulpitus
  • Internet, LAN

Szolgáltatásaink

Konferenciaszervezés

A különleges környezet, ami szállodánkat kívülről és belülről is körül öleli, bizonyosan feledhetetlenné teszi rendezvénye részt vevői számára az Ön nevével fémjelzett eseményt. Mint vendéglátójuk és az Ön partnere a szervezésben, szívesen segítünk minden olyan tevékenységben, amivel megkönnyítjük az Ön dolgát, hogy csak a rendezvény szakmai tartalmával kelljen foglalkoznia.

Amiben támogatjuk szervezői munkáját:

konferencia terem berendezése, technikai eszközök beüzemelése, tálalás és étkeztetés lebonyolítása, kávészünetek előkészítése, hoszteszek biztosítása

Válassza ki, hogy milyen rendezvényt szeretne:

Konferencia
Szakmai nap

Workshop
Továbbképzés

Felső vezetői megbeszélés
Tárgyalás

Tervezze meg, nagyjából hányan vesznek részt az eseményen, milyen étellel, itallal szeretne kedveskedni nekik és a többit bízza ránk!

Csapatépítés

Szeretné, ha munkatársai igazi csapatként dolgoznának együtt a közös sikerért? Ha igazán izgalmas csapatépítő tréninget szeretne cégének a legjobb helyen jár!

Nálunk kültéri és beltéri programok legszínesebb palettájáról válogathat, legyen szó sportos vagy szórakoztató, nappali vagy esti, egynapos vagy többnapos csapatépítésről.

A CSAPATÉPÍTÉSNEK 3 FONTOS PILLÉRE VAN:

Különleges szállás

Programok,
amik nem kínosak a részt vevőknek, hanem megnevettetik őket

Finom ételek

A nálunk vendégségben lévő cégek szerint, a három feltétel nálunk maradéktalanul teljesült

A csapatépítéshez saját programot is szervezhet,
vagy választhat az általunk biztosított lehetőségek közül:

Kemencés és grill estek
Vizi túra a Hernádon

Disznóvágás
Borkóstoló

Íjászat
Buborékfoci

Airsoft
Lézerharc

Magánrendezvények

Családi rendezvények – gyerekzsúr, keresztelő, névnap, születésnap, ballagás – kiváló helyszínéül szolgál szállodánk több rendezvényterme is. Igazi főúri hangulatra vágyik? Vagy netán egy bohókás hangulatú gyerekzsúrt szeretne? Esetleg egy elegáns ballagási ebédet a szűk családdal? A Hotel Vécsecityben mindenki megtalálja a neki megfelelő rendezvénytermet – legyen szó kisebb vagy nagyobb társaságról. A jókedvről Önök, minden másról pedig mi gondoskodunk!

Kérjen egyéni árajánlatot, kínálatunk között grill, kemencés és bográcsos magyar fogások, hazai borok és pálinkák szerepelnek. Ne aggódjon a születésnapi torta miatt se, csak adja le igényét és frissen-készen kerül az asztalra!

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS AJÁNLATKÉRÉS

Rendezvény típusa

Választott helyszín

Csapatépítő program igény

*Engedélyezi, hogy email címét az Invet Holding Kft. kizárólag saját marketing-és reklám célokra felhasználja?

igennem