Csomagajánlataink

Kedvezményes csomagajánlatok a Hotel Vécsecity****-ben

Tavaszi kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással

Ár: 13.225 Ft/éjtől

2017. március 1. - május 31.

Látogasson el Ön is Vécsecity****-be tavaszi ajánlatunk keretében! Félpanziós ellátással, retro mozival és retro discoval, lovaglással, lovas kocsikázással, tenisz pályával, strandröplabdával, ping-ponggal, és további számos szabadtéri sportlehetőséggel, gyönyörű tavaszi környezetben várjuk Önöket! Kastélykertünkben csónakázás, Mediterrán terasz, szezonálisan üzemelő kültéri medence és virágba boruló tavaszi hangulat várja Önt és családját a Hotel Vécsecity****-ben!

RÉSZLETEK

Vidám majális

Ár: 17.475 Ft/éjtől

2017. április 28. - május 1.

 

Töltse a majálist a Hotel Vécsecity****-ben!

Április 30-án majális programok a kastély parkban kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Felejthetetlen programokkal, lovaglással, kerékpározással, strandröplabdával, teniszezéssel, csónakázással, kinti-benti programlehetőségekkel , csodálatos környékbeli látnivalókkal várjuk Önöket egy kellemes hosszú hétvégére!

RÉSZLETEK

Kastélyszállodák Nyitott Hétvégéje

Ár: 9.975 Ft/éjtől

2017. május 12-14.

Ha május 12-re foglalja szállását, a következő éjszakát ajándékba adjuk!
Mi így ünnepelünk! Jelmondatunk: Ha már kastély, legyen nyitott! Mi több! Hívja meg barátait! Látogassák meg Önöket pihenésük ideje alatt, hiszen naponta több alkalommal is ingyenes kastélyvezetéssel várjuk a hozzánk látogatókat, melyet követően közösen öblíthetik le az út porát. Ha pedig megéheznének, éttermünk kínálatából 20 % kedvezményt biztosítunk a hozzánk ellátogatóknak.

RÉSZLETEK

Pünkösdi ajánlat

Ár: 17.475 Ft/éjtől

2017. június 2-5.

Töltse a pünkösdi ünnepeket a Hotel Vécsecity****-ben! Töltse nálunk a pünkösdi hosszú hétvégét családjával! Élvezze a szervezett és fakultatív programokat, pihenjen a medence partján, míg gyermekei a játszóházban kreatív foglalkozásokon vesznek részt, vegyen részt a népi játékokban, Pünkösdi királyválasztáson és a tavaszköszöntésen!

RÉSZLETEK

Életmód hét Czanik Balázzsal

Ár: 19.950 Ft/éjtől

2017. június 18-25.

Töltsön nálunk legalább 2 éjszaka 3 napot Életmód hetünkön, hiszen minden életmódváltó, üdítő programokkal várjuk: reggel és délután Torna Balázzsal, félpanziós ellátással és könnyű saláta ebéddel, kétnaponta egész napos programokkal: Bortúra- a Gasztronómia és a mozgás jegyében, Kenutúra- a gyönyörű Hernád ölelésében, Biofalu meglátogatása levendulaszürettel. Ezen kívül a lélek és a test egészségéért Gasztro-fitness és Lélek-fitness előadások: a psziché és az étkezés kapcsolata, ételallergiák nyomában.

RÉSZLETEK

Ragyogó nyári ajánlatunk félpanziós ellátással

Ár: 16.225 Ft/éjtől

2017. június 1. - augusztus 31.

Töltse  Ön is a Vécsecity****-ben rövidebb-hosszabb nyaralását ragyogó nyári ajánlatunk keretében! A bőséges büféreggeli és vacsora között számtalan programlehetőséget kínálunk a Vécsecity falain belül és kívül egyaránt! Retro mozi és retro disco, lovaglás, tenisz pálya, strandröplabda, csónakázás, kültéri medence és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség a területen belül!

RÉSZLETEK

Nyári hosszú pihenés

Ár: 14.975 Ft/éjtől

2017. június 1. - augusztus 31.(minimum 4 éj, hétköznapokon)

Töltsön nálunk 5 felejthetetlen napot (4 éjszakát) Nyári hosszú pihenés csomagajánlatunk keretében! Minimum 4 éjszaka foglalása esetén már 14.975 Ft / fő / éj áron töltheti nálunk nyaralását párjával, családjával. Környékünk csodás kirándulási lehetőségekkel, míg szállodánk szabadidős és sportlehetőségekkel várja Önöket egy igazán feltöltő pihenésre.

RÉSZLETEK