Csomagajánlataink

Kedvezményes csomagajánlatok a Hotel Vécsecity****-ben

Téli ajánlatunk

Ár: 12.475 Ft/éjtől

2016. december 1. - 2017. február 28.

Töltsön nálunk pár felejthetetlen napot kellemes hangulatban télen is, hiszen különleges környezetben, kedvezményes téli csomagajánlat keretében teljes panziós ellátással, korlátlan wellness használattal, hétvégente szervezett programokkal várjuk Önöket egész télen a felfedezésre váró szépséges tájban!

RÉSZLETEK

Farsangi jelmezes mulatság

Ár: 19.975 Ft/éjtől

2017. február 24-26.

A Vécsecity, követve a hagyományokat kulturális és társasági helyszínt ad jeles eseményeknek, rendezvényeknek. Így kerül sor a III. Farsangi Mulatság megrendezésére.

  1. február 25-én 19 órától.
RÉSZLETEK

Tavaszi kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással

Ár: 13.225 Ft/éjtől

2017. március 1. - május 31.

Látogasson el Ön is Vécsecity****-be tavaszi ajánlatunk keretében! Félpanziós ellátással, retro mozival és retro discoval, lovaglással, lovas kocsikázással, tenisz pályával, strandröplabdával, ping-ponggal, és további számos szabadtéri sportlehetőséggel, gyönyörű tavaszi környezetben várjuk Önöket! Kastélykertünkben csónakázás, Mediterrán terasz, szezonálisan üzemelő kültéri medence és virágba boruló tavaszi hangulat várja Önt és családját a Hotel Vécsecity****-ben!

RÉSZLETEK

Nőnapi ajánlatunk

Ár: 10.725 Ft/éjtől

2017. március 3-12.

Mi is ünnepeljük a nőket!

Szép gesztus egy szál virág, és még jobb kikapcsolódással egybekötve!

Utazzanak el párban, vagy családosan és élvezzék a szálloda kifejezetten erre az alkalomra kialakított csomagajánlatát, pihenést kiteljesítő szolgáltatásait.

A hölgyeket kozmetikai csomaggal ajándékozzuk meg Nőnap alkalmából!

RÉSZLETEK

Húsvéti csomagajánlat

Ár: 17.475 Ft/éjtől

2017. április 13-18.

 

Töltse a húsvéti ünnepeket a Hotel Vécsecity****-ben

Igazi családi programokkal várjuk Önöket a tavaszi szünetben Húsvét alkalmából!
A gyerekeket  szervezett programokkal, kreatív gyermekkuckóval, lovaskocsikázással és állatsimogatónban nyuszi és báránysimogatással  várjuk!

RÉSZLETEK

Vidám majális

Ár: 17.475 Ft/éjtől

2017. április 28. - május 1.

 

Töltse a majálist a Hotel Vécsecity****-ben!

Április 30-án majális programok a kastély parkban kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Felejthetetlen programokkal, lovaglással, kerékpározással, strandröplabdával, teniszezéssel, csónakázással, kinti-benti programlehetőségekkel , csodálatos környékbeli látnivalókkal várjuk Önöket egy kellemes hosszú hétvégére!

RÉSZLETEK

Kastélyszállodák Nyitott Hétvégéje

Ár: 9.975 Ft/éjtől

2017. május 12-14.

 
Ha május 12-re foglalja szállását, a következő éjszakát ajándékba adjuk!
Mi így ünnepelünk! Jelmondatunk: Ha már kastély, legyen nyitott! Mi több! Hívja meg barátait! Látogassák meg Önöket pihenésük ideje alatt, hiszen naponta több alkalommal is ingyenes kastélyvezetéssel várjuk a hozzánk látogatókat, melyet követően közösen öblíthetik le az út porát. Ha pedig megéheznének, éttermünk kínálatából 20 % kedvezményt biztosítunk a hozzánk ellátogatóknak.

RÉSZLETEK

Ragyogó nyári ajánlatunk félpanziós ellátással

Ár: 16.225 Ft/éjtől

2017. június 1. - augusztus 31.

Töltse  Ön is a Vécsecity****-ben rövidebb-hosszabb nyaralását ragyogó nyári ajánlatunk keretében! A bőséges büféreggeli és vacsora között számtalan programlehetőséget kínálunk a Vécsecity falain belül és kívül egyaránt! Retro mozi és retro disco, lovaglás, tenisz pálya, strandröplabda, csónakázás, kültéri medence és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség a területen belül!

RÉSZLETEK

Nyári hosszú pihenés

Ár: 14.975 Ft/éjtől

2017. június 1. - augusztus 31.(minimum 4 éj, hétköznapokon)

Töltsön nálunk 5 felejthetetlen napot (4 éjszakát) Nyári hosszú pihenés csomagajánlatunk keretében! Minimum 4 éjszaka foglalása esetén már 14.975 Ft / fő / éj áron töltheti nálunk nyaralását párjával, családjával. Környékünk csodás kirándulási lehetőségekkel, míg szállodánk szabadidős és sportlehetőségekkel várja Önöket egy igazán feltöltő pihenésre.

RÉSZLETEK