Csomagajánlataink

Kedvezményes csomagajánlatok a Hotel Vécsecity****-ben

Őszi pihenés a Vécsecity****-ben

Ár: 12.975 Ft / éjtől

2017. szeptember 1. - december 22.

Töltsön nálunk 2 éjszakát idén ősszel párjával, családjával Őszi pihenés csomagajánlatunk keretében! Esténként a svédasztalos vacsora után wellnessezéssel, beltéri programokkal töltődhetnek fel a másnapi kalandokhoz. Retro mozi és retro disco, lovaglás, lovas kocsikázás, tenisz pálya, strandröplabda, csónakázás, kültéri medence és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség a területen belül! Környékünkön pedig Kassától a Füzéri várig, Aggtelektől Regécig számos kirándulóhely, vár, kastély és további látnivaló várja Önt és családját!

RÉSZLETEK

3+1 éj ajándék – Hosszú őszi pihenés

Ár: 9.700 Ft / éjtől

2017. szeptember 1. - december 22.

Töltsön nálunk legalább 3 éjszakát idén ősszel párjával, családjával 3+1 éj Hosszú őszi pihenés csomagajánlatunk keretében és a 4. éjszakát ajándékba adjuk! Igazi kirándulós feltöltődésben vehet részt nálunk szeretteivel, félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal, beltéri programokkal a hűvösebb, esős napokra (retro mozi, rex, sakk, masszázsok, stb.) és kültéri programokkal (lovaglás, lovas kocsikázás, teniszpálya, csónakázás) az ősz utolsó napsütéses napjain!

RÉSZLETEK

Ajánlatunk az október 23-i hosszú hétvégére

Ár: 16.650 Ft / éjtől

2017. október 20-23.

Jöjjön el hozzánk az október 23-i hosszú hétvégére, hiszen felejthetetlen programokkal, teljes panziós ellátással, korlátlan wellness használattal, a kisebbeket pedig szervezett gyerekprogramokkal várjuk! Október 21-én 20:00 órától St. Martin koncerttel Ó-Színpadunkon.
Retro mozi és retro disco, lovaglás, lovas kocsikázás, rex, ping-pong, kreatív kuckó a kicsiknek, csónakázás és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség a területen belül!

RÉSZLETEK

Őszi szünet a Vécsecity****-ben

Ár: 15.300 Ft / éjtől

2017. október 27. - november 5.

Jöjjön el hozzánk az őszi szünetben családjával, hiszen felejthetetlen programokkal, félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal, a kisebbeket pedig szervezett gyerekprogramokkal, halloween udvarral, tökfaragással, a nagyobbakat sport-és szabadidős programokkal területünkön belül, a környéken pedig őszi hangulatban csodálatos kirándulási lehetőségekkel várjuk! A csomagajánlat kiemelt gyerekkedvezménnyel, 8 éves korig díjmentesen vehető igénybe.

RÉSZLETEK

Évfordulós romantika

Ár: 13.725 Ft / éjtől

2017. június 15. - december 22.

Évfordulós ajándékon gondolkodik?  Netán nincs idő / keret egy hosszabb nyaralásra, mégis valami extra romantikával lepné meg párját idén?
Mi is lehetne szebb ajándék, akár meglepetésként, ha 2 éjszakát és 3 csodálatos napot romantikus természeti környezetben, gyertyafényes vacsorával, lovashintózással töltenének el kettesben nálunk?

RÉSZLETEK

Karácsonyra hangolva

Ár: 19.950 Ft / éjtől

2017. december 22-29.

Töltse nálunk meghitt hangulatban a Karácsonyi Ünnepeket! December 24-én Betlehemépítéssel, karácsonyfa díszítéssel és ünnepi gyertyafényes vacsorával ünnepelünk, míg december 25-én ünnepi karácsonyi énekléssel és egy csodás ajándékkal tőlünk a fa alá. Emellett minden nap bőséges büféreggelivel, snack ebéddel és vacsorával, hogy az ünnepek a megszokott tele hassal teljenek!

RÉSZLETEK

Szilveszter 2017 Hernádvécsén

Ár: 31.900 Ft / éjtől

2017.december 29.-2018.január 2.

Búcsúztassuk együtt a 2017-es évet és köszöntse velünk a 2018-as évet a megszokott jó hangulatban és minőségi szolgáltatásokkal! Töltsön nálunk 3 éjszakát az Óév utolsó napjain, hiszen exkluzív szilveszteri gálavacsorával, hagyományos disznótorossal, tűzijátékkal és a  további bormámoros és üdítő programokkal várjuk!

RÉSZLETEK