Csomagajánlataink

Kedvezményes csomagajánlatok a Hotel Vécsecity****-ben

Téli pihenés a Vécsecity****-ben

Ár: 12.975 Ft / éjtől

2017. december 1. - február 28.

Töltsön nálunk legalább 2 éjszakát 2017-18 telén párjával, családjával Téli pihenés csomagajánlatunk keretében! Esténként a svédasztalos vacsora után wellnessezéssel, beltéri programokkal töltődhetnek fel a másnapi kalandokhoz. Retro mozi és retro disco, lovaglás, lovas kocsikázás vagy lovasszánozás (időjárás függvényében), csónakázás, kültéri medence és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség a területen belül! Környékünkön pedig Kassától a Füzéri várig, Aggtelektől Regécig számos kirándulóhely, vár, kastély és további látnivaló várja Önt és családját!

RÉSZLETEK

Évfordulós romantika

Ár: 13.725 Ft / éjtől

2017. június 15. - december 22.

Évfordulós ajándékon gondolkodik?  Netán nincs idő / keret egy hosszabb nyaralásra, mégis valami extra romantikával lepné meg párját idén?
Mi is lehetne szebb ajándék, akár meglepetésként, ha 2 éjszakát és 3 csodálatos napot romantikus természeti környezetben, gyertyafényes vacsorával, lovashintózással töltenének el kettesben nálunk?

RÉSZLETEK

Karácsonyra hangolva

Ár: 19.950 Ft / éjtől

2017. december 22-29.

Töltse nálunk meghitt hangulatban a Karácsonyi Ünnepeket! December 24-én Betlehemépítéssel, karácsonyfa díszítéssel és ünnepi gyertyafényes vacsorával ünnepelünk, míg december 25-én ünnepi karácsonyi énekléssel és egy csodás ajándékkal tőlünk a fa alá. Emellett minden nap bőséges büféreggelivel, snack ebéddel és vacsorával, hogy az ünnepek a megszokott tele hassal teljenek!

RÉSZLETEK

Szilveszter 2017 Hernádvécsén

Ár: 31.900 Ft / éjtől

2017.december 29.-2018.január 2.

TELTHÁZ!

Búcsúztassuk együtt a 2017-es évet és köszöntse velünk a 2018-as évet a megszokott jó hangulatban és minőségi szolgáltatásokkal! Töltsön nálunk 3 éjszakát az Óév utolsó napjain, hiszen exkluzív szilveszteri gálavacsorával, hagyományos disznótorossal, tűzijátékkal és a  további bormámoros és üdítő programokkal várjuk!

RÉSZLETEK

Ajándékozzon pihenést szeretteinek!

ÁR: 41.900 FT / 2 FŐ / 2 ÉJ

2 éjszakás pihenés 2 fő részére félpanziós ellátással

Ha nem tudja, mit adhatna ajándékba, és nem szeretne újabb ósdi ötlettel előrukkolni, a legjobb ha pihenést ajándékoz szeretteinek! Hiszen mi is lehet szebb ajándék az együtt töltött pillanatokon túl, mint egy feledhetetlen élmény, egy jól megérdemelt pihenés! A Hotel Vécsecity**** most kihagyhatatlan áron kínálja ezt az élményajándékot, melyet egy elegáns utalvány formájában be is tehet a fa alá.

Lepje meg szeretteit egy 2 éjszakás wellness kikapcsolódással, egy igazi feltöltődést ígérő pihenéssel Hernádvécsén a Hotel Vécsecity****-ben!