Csomagajánlataink

Kedvezményes csomagajánlatok a Hotel Vécsecity****-ben

Nyári családi ajánlatunk

Ár: 15.950 Ft/éjtől

2017. június 1. - augusztus 31.

Töltsön nálunk 5 éjszakát családjával, hozza magával 12 év alatti gyermekeit ingyenesen! Jöjjön el hozzánk, kiránduljon a környékbeli kastélyokhoz, várakhoz vagy látogassanak el a közeli Kassára, Rozsnyóra, élvezzék wellness részlegünket, szerezzenek szuper családi élményeket!

RÉSZLETEK

Évfordulós romantika

Ár: 13.725 Ft/éjtől

2017. június 15. - augusztus 31.

Évfordulós ajándékon gondolkodik?  Netán nincs idő / keret egy hosszabb nyaralásra, mégis valami extra romantikával lepné meg párját idén?
Mi is lehetne szebb ajándék, akár meglepetésként, ha 2 éjszakát és 3 csodálatos napot romantikus természeti környezetben, gyertyafényes vacsorával, lovashintózással töltenének el kettesben nálunk?

RÉSZLETEK

Ragyogó nyári ajánlatunk félpanziós ellátással

Ár: 16.225 Ft/éjtől

2017. június 1. - augusztus 31.

Töltse  Ön is a Vécsecity****-ben rövidebb-hosszabb nyaralását ragyogó nyári ajánlatunk keretében! A bőséges büféreggeli és vacsora között számtalan programlehetőséget kínálunk a Vécsecity falain belül és kívül egyaránt! Retro mozi és retro disco, lovaglás, tenisz pálya, strandröplabda, csónakázás, kültéri medence és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség a területen belül!

RÉSZLETEK

Nyári hosszú pihenés

Ár: 14.975 Ft/éjtől

2017. június 1. - augusztus 31.(minimum 4 éj, hétköznapokon)

Töltsön nálunk 5 felejthetetlen napot (4 éjszakát) Nyári hosszú pihenés csomagajánlatunk keretében! Minimum 4 éjszaka foglalása esetén már 14.975 Ft / fő / éj áron töltheti nálunk nyaralását párjával, családjával. Környékünk csodás kirándulási lehetőségekkel, míg szállodánk szabadidős és sportlehetőségekkel várja Önöket egy igazán feltöltő pihenésre.

RÉSZLETEK

Indián nyár

Ár: 9.875 Ft/éjtől

2017. szeptember 1-30.

Pihenjen nálunk párjával, családjával 2 éjszakát hétköznapokon a nyár levezetéseként szeptember 1-30. között Indián nyár ajánlatunk keretében! Reggeli után egy kirándulás a környékbeli várakhoz, kastélyokhoz vagy a szomszédos Kassára, vagy a közeli szüreti programokra, melyek mind-mind feledhetetlen egész napos kikapcsolódást nyújtanak.

RÉSZLETEK