Csomagajánlataink

Kedvezményes csomagajánlatok a Hotel Vécsecity****-ben

Téli pihenés a Vécsecity****-ben

Ár: 10.975 Ft / éjtől

2017. december 1. - február 28.

Töltsön nálunk legalább 2 éjszakát 2017-18 telén párjával, családjával Téli pihenés csomagajánlatunk keretében! Esténként a svédasztalos vacsora után wellnessezéssel, beltéri programokkal töltődhetnek fel a másnapi kalandokhoz. Retro mozi és retro disco, lovaglás, lovas kocsikázás vagy lovasszánozás (időjárás függvényében), csónakázás és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség a területen belül! Környékünkön pedig Kassától a Füzéri várig, Aggtelektől Regécig számos kirándulóhely, vár, kastély és további látnivaló várja Önt és családját!

RÉSZLETEK

Tavaszi 4 éjszakás akciós ajánlat

Ár: 9.990 Ft / éjtől

2018. március 1. - július 6. (minimum 4 éj)

 

Töltsön el párjával, családjával 4 éjszakát és 5 felejthetetlen napot Hernádvécsén, a Hotel Vécsecity****-ben idén tavasszal! Kiránduljanak a szépséges abaúji tájban, látogassák meg a környékbeli várakat, Füzért, Regécet, a különleges aggteleki cseppkőbarlangot és a csodálatos, mindössze 30 km-re fekvő Kassa városát. Esténként retro mozival, beltéri programokkal várjuk, "pihenőnapokon" pedig szállodánk szabadtéri szolgáltatásait élvezhetik, mint a lovaglás, lovas kocsikázás, csónakázás szállodánk kis taván, tenisz, ping-pong, strandröplabda, és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőség!

RÉSZLETEK

Nőnapi ajánlat

Ár: 10.475 Ft / éjtől

2018. március 4-11.

Mi is ünnepeljük a nőket: Nálunk a nőnap egy hétig tart! Szép gesztus egy szál virág, és még jobb kikapcsolódással egybekötve! Utazzanak el párban, vagy családosan és élvezzék a szálloda kifejezetten erre az alkalomra kialakított csomagajánlatát, pihenést kiteljesítő szolgáltatásait. A hölgyek szállásdíja ajándék, egy éjszaka áráért pihenjen kettőt!

RÉSZLETEK

Március 15. hosszú hétvége csomagajánlat

Ár: 17.475 Ft / éjtől

2018. március 15-18.

Ön is szereti a történelmet? Azt, ami a miénk?
A Hotel Vécsecity maga is a történelem, a történelem ölelésében, kastélyok, várak, világörökség részei közepette. Ünnepelje nálunk a nemzet ünnepét, jöjjön el hozzánk március 15-én, töltsön nálunk felejthetetlen napokat különleges programokkal, magyar hagyományőrző programokkal!

RÉSZLETEK

Húsvéti csomagajánlat

Ár: 17.475 Ft / éjtől

2018. március 30. - április 2.

Töltse a húsvéti ünnepeket a Hotel Vécsecity****-ben! Igazi családi programokkal várjuk Önöket a tavaszi szünetben Húsvét alkalmából! A gyerekeket  szervezett programokkal, kreatív gyermekkuckóval, lovaskocsikázással és állatsimogatónkban nyuszi és báránysimogatással  várjuk!

RÉSZLETEK

Tavaszi kedvezményes ajánlat

Ár: 13.225 Ft / éjtől

2018. március 1. - július 6.

Töltsön nálunk legalább 2 éjszakát idén tavasszal párjával, családjával Tavaszi kedvezményes csomagajánlatunk keretében! Esténként a svédasztalos vacsora után wellnessezéssel, beltéri és kültéri programokkal töltődhetnek fel a másnapi kirándulásokhoz, kalandokhoz. Retro mozi és retro disco, lovaglás, lovas kocsikázás, csónakázás szállodánk kis taván, tenisz, ping-pong, strandröplabda, és további számos szabadtéri sport és kikapcsolódási lehetőséggel várjuk szállodánk területén belül! Környékünkön pedig Kassától a Füzéri várig, Aggtelektől Regécig számos kirándulóhely, vár, kastély és további látnivaló várja Önt és családját!

RÉSZLETEK

Vidám majális

Ár: 17.475 Ft / éjtől

2018. április 27. - május 1.

Töltse a majálist a Hotel Vécsecity****-ben
Április 30-án majális programok a kastély parkban kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Felejthetetlen programokkal, lovaglással, kerékpározással, strandröplabdával, teniszezéssel, csónakázással a kastély parkban, kinti-benti programlehetőségekkel , csodálatos környékbeli látnivalókkal várjuk Önöket egy kellemes hosszú hétvégére!

RÉSZLETEK

4 éjszakás hosszú téli pihenés

Ár: 8.490 Ft / éjtől

2018.január 10. - március 14.

Töltsön nálunk legalább 4 éjszakát idén télen párjával, családjával Hosszú téli pihenés csomagajánlatunk keretében! A téli hideg napokra ideális feltöltődés lehet Önnek és családjának ez a 4 éjszakás pihenés félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal, beltéri programokkal a hűvösebb napokra (retro mozi, rex, sakk, masszázsok, stb.) és kültéri programokkal (lovaglás, lovas kocsikázás) a téli napsütéses napokon!  Környékünkön pedig Kassától a Füzéri várig, Aggtelektől Regécig számos kirándulóhely, vár, kastély és további látnivaló várja Önöket, mind-mind csodálatos téli látványt, havas tájat, különleges atmoszférát kínálva!

RÉSZLETEK

Évfordulós romantika

Ár: 13.725 Ft / éjtől

2018. január 1. - december 21.

Évfordulós ajándékon gondolkodik?  Netán nincs idő / keret egy hosszabb nyaralásra, mégis valami extra romantikával lepné meg párját idén?
Mi is lehetne szebb ajándék, akár meglepetésként, ha 2 éjszakát és 3 csodálatos napot romantikus természeti környezetben, gyertyafényes vacsorával, lovashintózással töltenének el kettesben nálunk?

RÉSZLETEK