City

Amit látni kell

A City amit látni kell - sétáló és közösségi tér

A kastély tetőterében valaha magtárként használt tágas tér mára teljesen „átöltözött” és országunkban egyedülállót kínál: a 700 m2-es „utca és tér”-ben kialakult kastélyba zárt város 8 db úgynevezett city-apartmant foglal magába, melyek részben a „sétálóutcán” kiöblösödő teret képező nagyszínpadot ölelik körül. A színpadon napközben gyermek, esténként pedig különböző kulturális – zene, tánc, film – programok szórakoztatják a hozzánk érkezőket.

Az apartmanok kétszintesek – nappali és galéria (hálótér) részből állnak, 2 – 6 fő elhelyezésére alkalmas területűek és felszereltségűek.

Az apartmanokban a legkényelmesebb fekvőfelületű nyitható kanapé, minibár és szobaszéf, LED TV, telefon,korlátlan wifi internet hozzáférés, zuhanyzós fürdőszobák hajszárítóval és fürdőköpennyel szolgálják a kisebb-nagyobb családok kényelmét. Többségüknek saját, kis kerti bútorokkal berendezett „udvara”, terasza vagy franciaerkélye van.

Az apartmanok közvetlen szomszédságában, „az utca végén” gyermekjátszó is megbújik. Emeli a sétálóövezet báját a díszkút, a fa körül épített kőpad, a térvilágítás, a különböző fények, színek játéka.

Galéria

City apartmanjaink

City apartman 6 fő részére

City apartmanok

45 900 Ft / 2 fő / szoba / 1 éj